Contact059/70 13 98 - 09/324 31 31
HoofdkantoorElisabethlaan 2, Oostende

Terug naar kaartDelanghe Gent

Perfecte service:


Telenet

Het kantoor te Gent, Contributiestraat 8, is de place 2 be voor service met de glimlach en dit zowel voor Telenet met de beste promoties, eerlijk advies, snelle aansluiting zowel aan de kust of in gans Vlaanderen. Wij zorgen voor de voordeligste en meest kwalitatieve oplossing voor uw Telenet internet, digitale TV en mobiel aansluiting (al dan niet met GSM – Apple, Samsung, Huawei, enz…)  U kan ook terecht voor technische informatie voor uw Telenet HD digicorder of digibox.  Wij vervangen ook uw afstandsbediening enz…  Service met de glimlach zodat u als tevreden klant onze zaak verlaat !

Engie Electrabel

Maar ook voor ENGIE Electrabel bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn niet toevallig de grootste ENGIE Electrabelpartner in België en staan voor u klaar voor alle informatie over de producten, diensten en prijzen van ENGIE Electrabel, voor het opstellen van leveringscontracten voor gas en elektriciteit.  Wij helpen u tevens met de administratie wanneer u ENGIE Electrabel wil worden of wanneer u verhuist.  Wij zijn ook gespecialiseerd in alle informatie over facturatie, betalingen, voorschotaanpassing enz. voor uw ENGIE Electrabel dossier.

Ons kantoor

Wij zorgen voor performante producten voor business, eender als het gaat om een KMO, middelgrote of groot bedrijf !

Sinds 9 jaar (2007) is Delanghe Gent gevestigd op dit vertrouwd adres het vertrouwenskantoor voor Telenet en ENGIE Electrabel

In dit kantoor komen vooral klanten uit Gent, Wondelgem, Eeklo, Aalter, Nevele, Deinze, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Merelbeke, Melle, Lochristi, Evergem, Zelzate, Wachtebeke, Moerbeke … Maar ook uit verdere streken komt men naar dit kantoor voor de snelle en correcte service met de glimlach! 

Tot binnenkort!

U bent welkom

Contributiestraat 8, 9000 Gent
T: 09 324 31 31 - info@delanghe.be

In GPS aangeven: Waldamkaai 1 te 9000 Gent
Parking: Waldamkaai/Noordstraat te 9000 Gent

Ma–Vrij: 09u30 – 12u00 en 13u00 tot 17u00

Van 15 juli tem 10 augustus is uw kantoor te Gent enkel open op maandag, woensdag en vrijdag (dinsdag en donderdag gesloten).

Adres:

Contributiestraat 8, 9000 Gent (In GPS aangeven: Waldamkaai 1 te 9000 Gent - Parking: Waldamkaai/Noordstraat te 9000 Gent)

Telefoon:

09 324 31 31