×

Fout

The page you are trying to access does not exist.
Contact059/70 13 98 - 09/324 31 31
HoofdkantoorElisabethlaan 2, Oostende

Telenet Bedrijven/Scholen

Bent u ook op zoek naar een totaaloplossing voor uw voice, data en mobiele communicatie?
Wilt u graag genieten van voordelige tariefplannen voor oproepen tussen vaste en mobiele toestellen?

PBX PACK: eenvoud en transparantie !

Wij bieden u in samenwerking met Unify en Telenet de PBX Pack aan; een intuïtieve en vooruitstrevende telecommunicatieoplossing aangepast aan de grootte van uw onderneming. De PBX Pack is hét instrument om uw contacten een professioneel onthaal aan te bieden.

Installatiekosten gratis
loading...

MEER INFO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel gratis: 0800-62096

Laat niets aan het toeval over en kies voor een volledig geïntegreerde beveiliging van Telenet. Zo zijn uw data en netwerken beschermd tegen diefstal, inbraak, malware en virussen, conform de strengste en recentste normen.

Secured Internet Gateway

Bij een betrouwbare, ultrasnelle internetverbinding hoort een maximale bescherming tegen inbraak, diefstal, malware en virussen. Die krijgt u met Secured Internet Gateway, de op applicaties gerichte totaaloplossing die uw netwerk en data beschermt.

Secured Internet Breakout

Deze totaaloplossing biedt u exact dezelfde kenmerken en voordelen als Secured Internet Gateway, maar is speciaal ontwikkeld als internetbreakout-oplossing voor bedrijven met VPN.

Dedicated Firewall

U hebt de voordelen van onze network-based beveiligingsoplossingen gezien, maar u verkiest een Firewall die bij u in het bedrijf staat en dus niet bij Telenet? Dan bieden wij u met Dedicated Firewall de ideale oplossing.

MobileIron

Met Mobile Device Management beheert u op een gecentraliseerde manier al uw mobiele toestellen, apps en documenten. De software, gebaseerd op MobileIron, laat u toe te bepalen welke applicaties een werknemer mag gebruiken en welke gegevens geëncrypteerd worden. In geval van verlies of diefstal kunt u de apps en data selectief wissen vanop afstand.

Security op maat

Uw informatie en ICT-omgeving vereisen een degelijke beveiliging. Omdat elke beveiliging maar zo sterk is als zijn zwakste schakel, biedt Telenet u een volledige geïntegreerde service aan. Van analyse en implementatie tot ondersteuning en beheer. Maximale beveiliging, afgestemd op uw specifieke noden.Voor meer informatie, contacteer ons gerust

Via het Hosting- en Cloud-aanbod van Telenet kunt uw IT-infrastructuur zonder zorgen en zonder investering uitbesteden. Zo is uw IT in betrouwbare handen en krijgen uw kernactiviteiten al uw aandacht.

Domeinnamen

Laat uw eigen, unieke domeinnaam snel en efficiënt registreren en koppel die aan uw website en e-mailadressen.

Webhosting

Kies een veilige plaats voor uw website en online toepassingen, aan een zeer aantrekkelijke prijs.

E-mail

Met onze professionele mailboxen tot wel 25GB is uw e-mail automatisch gesynchroniseerd met uw smartphone en/of tablet.

Servers

Wij bieden u onbeperkte remote access tot een krachtige en betrouwbare Telenet server in onze eigen datacenters.

Applicaties

Kant- en-klare software op maat voor een vast bedrag per gebruiker. Bovendien kunt u eenvoudig extra gebruikers toevoegen

Veiligheid

Naast alle voordelen van het internet - gemakkelijk, wereldwijd communiceren, zaken doen en samenwerken - steken ook dagelijks nieuwe bedreigingen de kop op.

Uw e-mail, computer en server lopen gevaar. Telenet/Hostbasket heeft daarom een hele set van diensten ontwikkeld die u helpen uw gegevens en computers te beschermen op een makkelijke en efficiënte manier. Alle diensten zijn direct binnen handbereik zonder investering in software of hardware.Voor meer informatie, contacteer ons gerust

Zoekt u een oplossing voor vaste bedrijfstelefonie? Afhankelijk van het aantal lijnen en nummers dat u nodig hebt, uw type telefooncentrale en de beschikbare toegangstechnologie stellen wij u een oplossing voor op maat van uw onderneming.

ISDN-BA

Dé toekomstgerichte en kostenefficiënte oplossing voor bedrijfstelefonie. Met ISDN-BA kunt u 4 tot 16 simultane gesprekken voeren. Uw telefonie verloopt via ons coax- en/of dsl-netwerk. Verschillende vaste en voordelige tariefplannen zijn mogelijk.

Voordelen

 • Kostenefficiënte standaardoplossing
  Met 2 tot 8 BA's of 4 tot 16 simultane gesprekskanalen vindt u altijd een oplossing die bij uw behoeften aansluit. Bovendien kunt tot 35% op uw vaste en variabele communicatiekosten besparen.

 • Flexibel en toekomstgericht
  ISDN-BA is een schaalbare oplossing die meegroeit met uw bedrijf en waarvoor u geen grote aanpassingen of investeringen hoeft te doen. Daarnaast is uw aansluiting eenvoudig te combineren met internet.

 • Extra belminuten
  Voor een optioneel forfait van 6 en 15 euro per maand per BA krijgt u respectievelijk voor 1.500 belminuten naar vaste nationale nummers en 750 belminuten naar mobiele nationale nummers. Dit forfait kan enkel genomen worden in combinatie met het forfait voor vaste nummers.

 • Hoge betrouwbaarheid
  Uw ISDN-BA-oplossing en netwerkverbinding worden volledig end to end door Telenet gecontroleerd. Voor business support kunt u terecht bij een helpdesk die gereserveerd is voor professionele klanten zoals u.

 • Facturen managen via My Bill
  Met de intuïtieve en zeer eenvoudig te gebruiken webinterface van My Bill kunt u uw telefoon facturen online raadplegen, analyseren en beheren.

 

Specificaties

 • 2 tot 8 aansluitingen of BA's (Basic Access)

 • Meerdere telefoonnummers per aansluiting (DDI, Direct Dial Inward)

 • Standaard EURO ISDN, geschikt voor elke PBX-centrale

 • Alle gangbare bedrijfstelefoniediensten van Class-5, zoals

  • Oproep doorschakelen

  • Kosteninformatie

  • Oproep blokkeren (per oproeptype)

  • Nummerherkenning

 • Nummerbehoud

 • Speciale servicenummers mogelijk

 • Gegarandeerde bandbreedte

 • Prioriteit voor uw telefonie op het coaxnetwerk (QoS, Quality of Service)

 • Aanduiding van de kosten voor het gesprek dat aan de gang is (Advice of Charge)

 Voor meer informatie, contacteer ons gerust

Digital TV for business is een portfolio van toekomstgerichte televisieoplossingen voor hotels, sportcentra, zorgcentra, ziekenhuizen, campings en andere organisaties. De formules zijn degelijk, betrouwbaar en gaan gepaard met een kwaliteitsvolle businessondersteuning.

DTV Digibox

DTV Digibox is de digitale televisieoplossing voor bedrijven en organisaties die vanaf 5 tv-toestellen willen aansluiten. Elke tv wordt uitgerust met de HD Digibox Pro voor ontvangst van het digitale signaal.

DTV CI+

DTV CI+ is de perfecte oplossing voor bedrijven en organisaties die vanaf 5 tv-toestellen willen aansluiten, maar niet elk toestel willen uitrusten met de HD Digibox Pro. U hebt geen settopbox meer nodig, elk tv-toestel krijgt een CI+ module Pro (formaat bankkaart) voor ontvangst van het digitale signaal.

DTV Broadcast

DTV Broadcast is de geavanceerde oplossing voor bedrijven en organisaties die meer dan 50 tv-toestellen willen aansluiten. Een centraal DTV Broadcast Center verdeelt het digitale televisie-signaal naar de toestellen.

DTV Multicast

DTV Multicast is de geavanceerde televisieoplossing voor bedrijven en organisaties met meer dan 50 tv-toestellen. Aansluiten op het netwerk van Telenet kan via onze glasvezel- of coaxkabel. Het digitale signaal wordt via IP over uw interne LAN-netwerk verspreid. Uitermate geschikt voor integratie met andere systemen.

Voor meer informatie, contacteer ons gerust

Subcategorieën